tonnekes.punt.nl
Mijn persoonlijke blog
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Moois


Mijn kleinzoon
Thomas
 

 
 
 
 
 
Keuring van mijn puntje
op 11-11-2010
 
 

  
 
 

 
Gekregen van Elly
(Streskip) Dank je wel
 
Week-Horoscoop
 
Weer een jaartje ouder !

 

Hallo lieve bloggers ...ik laat weer eens wat van me laten horen !


Inmiddels ben ik weer een jaartje ouder geworden aan het begin van deze week -maandag de 9e - . Ik heb het niet gevierd maar kreeg toch nog wat visite van een schoonzusje van mijn mans kant , en mijn vader en mijn zoon kwamen 's avonds nog  . Mijn dochter en haar gezin waren nog op vakantie en zijn afgelopen dinsdag geweest .

Thomas had een mooi kado voor oma geknutseld . Ik bewaar het kadootje even voor in de nieuwe kast . Momenteel zit ik zonder meubels ( tafels en kasten ) namelijk . Ik heb wel nieuwe gekocht maar ik krijg ze pas eind oktober . Ik had mijn oude meubels op marktplaats gezet en was ze sneller kwijt als ik had gedacht:-)Mijn kamer is nu een balzaal haha

Op vakantie zijn we niet geweest , omdat ik graag wat nieuwe meubels wilde, het andere al zo'n 15 jaar oud . Het was niet stuk maar was het allemaal zo zat !En als mijn man over een paar jaar met pensoien gaat dan kan zoiets gewoon niet meer . Met deze meubels moet ik de rest van mijn leven doen denk ik ... Ik ben nu 56 , dus dat kan lang zijn maar natuurlijk ook kort , tja ,je weet het nooit hoe oud je wordt ...maar hoop dat ik nog wat jaartjes meekan :-) 

Helaas tob ik de laatste tijd met mij gezondheid ! Astma , diabetes , erge artrose en fibromylagie maken het leven niet altijd leuk . Ik kwam er een paar weken geleden achter dat ik van het medicijn Omeprazol ( een maagzuurremmer )erg ziek ben geworden . Ik las op internet veel berichten van mensen die ook zoveel bijwerkingen ervan hebben. Ben toen gestopt met dit medicijn  . Ik sliep slecht , transpireerde echt enorm , had zoveel spierkrampen en pijn dat ik de trap niet kon oplopen en voelde me de hele dag onrustig en opgejaagd . Na een paar dagen stoppen was dit een stuk minder en veel van de klachten over . Waarschijnlijk heb ik door dit medicijn artrose en diabetes gekregen ? Want dat kreeg ik anderhalf jaar geleden zomaar ineens ......Ik gebruikte Omeprazol 2 jaar !!

Soms heb ik nu nog wel brandend maagzuur , dat is geen pretje ! Neem af en toe een rennie , maar ook die hebben bijwerkingen. Op facebook kreeg ik diverse tips van de mensen ,en dat probeer ik nu uit . HA schreef wel iets anders voor maar daar kon ik niet tegen , moest het wel zelf betalen !!! :-(  Heb die medicijnen na 2 x innemen terug naar de apotheek gebracht . Heb nu Panteprozol gekregen ( moest ik ook weer zelf betalen pff ) maar heb die nog niet genomen ! 

Het is toch schandalig dat je steeds voor je medicijnen moet betalen als je iets nieuws voorgeschreven krijgt ? Mijn eigen bijdrage van 350 euro heb ik allang betaald maar moet steeds betalen , en je krijgt je geld niet terug als het middel bijwerkingen geeft !!Kost allemaal veel geld zo ! Het is bijna niet meer te betalen ....

Nou , over mijn vakantie valt dus niet zoveel te vermelden :-) We zijn niet veel weggeweest , het was ook erg warm . Vorige week zijn we nog wel met mijn vader naar het "Oude ambachten en speelgoed " museum geweest . Was erg leuk om al die oude dingen te zien !

  Begin augustus heb ik nog 2 weken ingevallen bij een club omdat hun verzorger met vakantie was . Het was wel leuk om weer even terug te zijn bij mijn allereerste cluppie . Ik zou mijn onkosten en uren vergoed krijgen , maar helaas...we zijn al 6 weken verder ! Baal er wel van , want kon het goed gebruiken om nog wat leuke accesoires te kopen :-( Maar ja, het is maar een zakcentje hoor , want als je hoort wat ik er voor krijg dan lachen jullie je krom ! Een 15 jarige verdiend nog meer per uur !! Heb er wel 2 vrije zaterdagen en 5 avonden voor opgeofferd !!  Dus ...dit was eens ,maar NOOIT meer !

Heel fijn weekend allemaal ...en tot schrijfs !

Liefs Tonneke

Reacties

F & J op 14-09-2013 17:26

Lieve Tonneke,

Alsnoig van harte gefeliciteerd. Toch leuk dat schoonzusje langs kwam. Jammer dat Thomas gezin niet was. Leuk Thomas kadootje heeft gemaakt. Je zit met zonder meubels in huis. Op de marktplaatst ben je zo kwijt. Dat hebben wij toen bepaalde dingen ook gedaan. Het was ook gauw weg. Er zijn mensen niet breed hebben. Wat erg van je gezondheid. Dat is zeker niet zo best Tonneke. Ik loop steeds naar ziekenhuis.Afgelopen donderdag was ik ziekenhuis. Volgede morgen moest ik ook naar toe. 26 september moet ik weer. Wat vervelend dat je medicijnen moet betalen. Dat ik ook doen. Eigen risico van350 euro's. Ik krijgt steeds rekekning binnen. Echt niet normaal. Wat vervelend dat je bijwerkingen krijgt. Wat jammer dat je niet zoveel weg geweest bent in de vakantie. Toch leuk dat je veader naar museum bent geweest. Het is altijd wel leuk om te naar te kijken. Dat is zeker balen dat omkosten kost. Tegenwoordig krijgen weing vergoed. Je doet het niet meer. Tonneke heel veel sterkte ermee.

Ik wens jou ook fijne weekend toe.

Liefs Jacqueline & Ferry. En geeft maar knuffel aan jou poezen. Lieve schatjes!!

Sanne op 14-09-2013 21:33

Ik kon je al volgen via Facebook gelukkig, want je blogjes begon ik al te missen. Ben zelf ook weer meer aan het bloggen en dus wat minder aan het updaten op FB.Die eigen bijdrage is echt niet leuk meer. Ik ben het al kwijt aan de hoortoestellen en de opname in het ziekenhuis.Ik houd mijn hart al vast voor dinsdag met Prinsjesdag.

Francis op 14-09-2013 22:42

Lieve Tonneke ik heb de zelfde medicijn toe gekregen ik wer er heel beroerd van ,, kreeg hartklopppingen heb nu mijn tens kastje helpt goed gelukkig 

En de moletjes ja meid we worden een dagje ouder maar we gaan er voor toch 

Ja het is allemaal niet te betalen en dat je voor je gezondheid moet betalen en aan het werk moet blijven messie ik leef met je dikke knuffel we gaan er voor 

Gerda Esser op 16-09-2013 10:07

Hallo Tonneke

Ik weet niet of ik je al op FB gefeliciteerd heb.....zo niet dan wens ik je nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.....ik heb van mijn HA paracetamol mylan 1000 mg gekregen...en die heb ik niet hoeven te betalen...ze helpen mij heel goed....ik ben op het moment niet op FB....vind het niet meer zo leuk....ik wens jou een hele fijne week toe.....Liefs Gerda

Jannie op 18-09-2013 08:23
Goedemorgen lieve Tonneke. Ik zou toch nog even achter mijn centjes aangaan als ik jou was. Stuur gewoon een rekening.Je hebt er toch recht op. Leuk dat je nieuwe meubels krijgt. Ik ben de mijne eigenlijk ook zat. Maar nieuwe zullen er nog even wel niet komen.Andere dingen gaan altijd voor.En ach ik heb wel weer een heerlijke vakantie gehad al was het kort. Wat vervelend van die bijwerkingen.Nog heel lang gebruikt ook voor je er achter kwam als ik het goed begrijp. Ik hoop dat je jezelf snel wat beter voelt lieverd. De week is alweer op de helft. Fijne woensdag. Liefs Jannie
F & J op 22-09-2013 07:28

Goedemorgen Tonneke,

Hier ben ik even. Ik vind zo erg wat er gebeurt is met je dochter zijn huis. Afschuwelijk dat zoveel meegenomen werd. Rot zakken die lui gedaan hebben. Op sluiten die lui. Er word alleen maar erger in de toekomst. Hier bij ons in de buurt is ook drie ingebroken. Zelf bij ons apperment bij buren beneden is er gebeurt. Over kant ook gebeurt. En rijtjeshuis aan de overkant op hoekje is ook gebeurt. Zelf gingen mensen gauw verhuizen. Ik vind heel erg dat dochter niet meer alleen durven wonen. Ze heeft trauma opgelopen. Het kan me wel voor stellen niet durven alleen wonen. Ik wil je dochter veel sterkte wensen. Ik heb eigelijk niks voor gekregen. Ik zit met de ziekenhuis. Misschien heeft dit mee te maken. Als ik tikt doet mijn hand zeer. Laten maar hopen goed komt. Ik zit de laatste tijd niet mee. Daarom zit ik nu weinig achter pc. Kan gewoon even niet met de hand. Het moet rust geven. Lief van jou dat je geweest bent.

Fijne zondag gewenst.

Liefs Jacqueline & Ferry.

Haba op 28-09-2013 13:45

Goede middag Tonneke, ik ben wel heel laat om je te feliciteren, maar nog net binnen de maand, dus dat kan nog. Van harte en ik hoop dat dit jaar je gezondheid wat vooruit zal gaan.

Ze moesten die eigen bijdrage afschaffen, de verzekeringen hebben miljarden winst in reserve, en de zieken mogen bijna alles zelf betalen, we worden er niet vrolijk van.

Ik wens je een heel fijn weekend toe, het weer is in ieder geval prima.

Prinsesolga op 19-10-2013 09:58

Een hele mooi Zaterdag.. En goede morgen  liefke

Zaterdag en lieve groetjes…aan jou 

Het blijft geweldig dat jullie mij  bezoeken

En soms gewoon nog schrijven met tips

Het zorgt ervoor dat ik met een dikke glimlach

 Weer aan nieuw weekend begin

 En een dikke knuffel van els en olga

Een geweldig weekend!!

Ferry & Jacqueline op 30-10-2013 13:52

Lieve Tonneke,

Hopelijk gaat verder goed met de dochter? Ik weet dat heel moeilijk is. Hopelijk gaat wat beter. Hebben jullie geen last van storm gehad Tonneke. Hier in Haarlem wel. Pfff... Gelukkig is bij ons heel gebleven. Hopelijk bij jullie ook?

Lieverd ik wens jullie fijne dagen toe!

Liefs Jacqueline & Ferry.

@M op 22-11-2013 09:07

Goedemorgen Tonneke

Ook ik laat iets van me horen

Langzaam weer terug op puntland

Mis het loggen en mijn puntvrienden hun avonturen

Hoe gaat het met jou?

Fijn weekend

Groetjes van @M

Ferry & Jacqueline op 22-11-2013 18:38

Goedeavond Tonneke,

Hopelijk gaat weer met je? Morgen gaan wij feesten. Dinsdag is Ferry jarig. Morgen gaan wij al vieren. Dan komen familie ook. En gelijk blijven ook eten. Drukte voor morgen. Hopelijk ga jullie iets leuks doen in de weekend.

Ik wens jou zalig weekend toe!

Liefs Jacqueline & Ferry. Knuffel van onze JImmy. Geef maar knuffel aan je poezen.

Gaat alles goed met de poezen?

Prinsesolga op 26-11-2013 10:29
Lieverdje goede morgen
Een mooie Dinsdag
**Zoals een bloem de zon nodig heeft
om bloem te worden,
Zo heeft een mens de liefde en gezondheid nodig
om  weer mens te worden!!!
Ik wens jullie voor vandaag
een heel fijne dag toe
met veel lieve groetjes
en heel veel liefs

van els kus kus..
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl Design by: Mooiestijlen.nl